Магазин

Видео: Кога детето се бори да не заспие

Видео: Кога детето се бори да не заспие

Преслатко мало момче кое храбро се бореше со уморот, но сепак не успеа да остане буден.

Ова видео целосно ќе ве разнежни, бидејќи детето е преслатко во својата борба со сонот кој сепак на крајот го своладува. Јуначки се држеше, но на крај не успеа да победи.

Погледнете: