Магазин

ВИДЕО: Кога две жени ќе направат сообраќајка

ВИДЕО: Кога две жени ќе направат сообраќајка

Оние поциничните сеуште велат дека жените едноставно незнаат да возат, но како две жени ги решаваат проблемите откако ќе направат сообраќајка?

Жителите на Велика Кладуша во БиХ долго ќе ја помнат оваа сообраќајна несреќа на која неодамна биле сведоци.

Имено, две жени возачи се судриле поради недоразбирањето околу тоа кој има предност и направија вистински урнебес. Толку многу се расправале што случајните минувачи застанале ги снимале, а потоа целата снимка заврши на Ју Тјуб.

Погледнете што се случува кога две жени ќе направат сообраќајка и кога и двете се 100 отсто сигурни дека се во право: