Магазин

(ВИДЕО) Кога ќе го видите ова никогаш повторно нема да вкусите банана

(ВИДЕО) Кога ќе го видите ова никогаш повторно нема да вкусите банана

Љубителите на банани откако ќе го погледаат ова видео, тешко дека ќе продолжат да ги сакаат како претходно.

На снимката се прикажува како во здрава банана се „крие“ голем пајак, кој ни најмалку не е пријатно да се гледа.

Не може да бидеме сигурни како пајакот успеал да се најде во внатрешноста на бананата, но всушност и не би сакале тоа да го дознаеме.