Магазин

ВИДЕО: Кога љубовта станува инстинкс

ВИДЕО: Кога љубовта станува инстинкс

Пред три години на Мелин Амрин му е дијагностицирана Алцхајмерова болест, но кога тој се загубил на 30 мај правел нешто што ги разнежни сите.

Мелин не се сеќава на ништо, дури ни на името на сопругата. Кога се загубил неговата сопруга пријавила во полиција, а кога го пронашле по кратко време, Мелин ги изненадил сите. Погледнете…