Магазин

ВИДЕО: Кога татковците се трудат да ги импресионираат децата…

ВИДЕО: Кога татковците се трудат да ги импресионираат децата…

Тие навистина се трудат да бидат добри татковци: грижливи, забавни, вистински пример за сопствените деца… Но тоа не им успева секогаш.

Погледнете го ова видео и татковците што ќе ве насмејат до слози.