среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 49

ВИДЕО: Кога тато Русин го вади запчето тоа не боли, смешно е!

zab

Последни вести

Родителите на разни начини успеваaт да го натераат детето да се ослободи од расклатените млечни заби.

Користат конче на разни начини, го охрабруваат детето само да го извади, па потоа го наградуваат и слично…

Меѓутоа овој татко од Русија има посебна метода, никогаш видена…

Толку добра што на крај детето се смееше, а на почетокот беше толку исплашено…

Најчитани вести