Магазин

ВИДЕО: Кога венчавката ќе се претвори во борба на суперхерои

ВИДЕО: Кога венчавката ќе се претвори во борба на суперхерои

Токму тоа и се случило на на свадбата на програмерот Адам Бон и неговата сопруга Мишел Ченд.

На видеото кое што е објавено на „Ју Тјуб“ се гледа како сватовите, па дури и снимателните, немале поим за планот на младенците.

Кога матичарот ги прашал присутните дали некој има против стапувањето во брак на младенците, се случил вистински хаос.

Прво влегол витезот во сјаен оклоп, го извлегол меџот и побарал од младоженецот со него да се избори за раката на невестата. Откако Бон ги одбил неговите напад, двајца мажи во костуми дотрчале со група нинџи кои изведувале акробации. Потоа настапиле и девериците кои успешно се „бореле“ со нинџите.

Погледнете како завршила оваа свадбена претстава.