четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 61

ВИДЕО: Кога жените треба да го нацртаат иделниот пенис

Последни вести

Неколку дами учествуваа во задача во која требаше да го нацртаат за нив идеалниот пенис.

Од прибор имаа блок за цртање, линијар, агломер и разни боички.

Некои од нив повеќе од весело ја прифатија задачата.

-Е ова е работата која најмногу сакам да ја правам – да цртам пениси, рекла една од жените.

Поледнете го ова видео кое ќе ве насмее, а можеби и ќе ве исплаши…

Најчитани вести