Бразил2014

Видео: Кој рече дека жените не се разбираат во фудбал?

Видео: Кој рече дека жените не се разбираат во фудбал?

Оваа девојка ги убива сите стеротипи дека фудбалот е само машки спорт, а дека жените освен дотерување и шминкање не знаат ништо друго.

Девојката се снаоѓа со фудбалската топка многу подобро отколку повеќе од половина мажи во светот, ако не верувате, слободно погледнете