Магазин

ВИДЕО: Која е вистинската вредност на животот?

ВИДЕО: Која е вистинската вредност на животот?

Во животот секогаш не не следат само убави работи, но мора да се размисли и за начинот на кој ги гледате работите.

Доколку размислите и погледнете поубаво ќе сфатите дека светот може да биде поубаво место за живеење.

Понекогаш не ги забележуваме ситните благодети кои ги поседуваме, а тие работи ја сочинуваат целината… Па запршајте се која е вистинската вредност на животот?

На оваа видео снимка е прикажано низ каква призма слепите луѓе ја гледаат убавината на светот.

Погледнете…