Спорт

ВИДЕО:Колегите на Антиќ погодуваат кое е национално животно на Македонија?

ВИДЕО:Колегите на Антиќ погодуваат кое е национално животно на Македонија?

Играчите на „Атланта Хоукс“ и колеги на нашиот Перо Антиќ  погодуваат кое е национално животно на Македонија? Знаете ли вие?