вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 53

ВИДЕО: Колкав пат поминува секој мејл пред да стигне до нас?

sedi na lap top

Последни вести

Иако се чини дека мејловите кои ги испраќаат стигнуваат веднаш, но тоа и не е баш така. Од неодамна и самите можете да ја следите маршрутата на својата пошта благодарени на апликацијата Email Miles на Јохан Брукер Кохен.

Апликацијата функционира на таков начин што преку помош на ГПС ја следи локацијата од која пораката е испратена и нејзиното одредиште. Потоа се пресметува вкупната оддалеченост која се прикажува на екранот.

Најчитани вести