понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 12

Видео: Колку време трошите со мобилнот во рака?

mobileapp

Последни вести

Дали некогаш сте се запрашале колку време во денот поминувате на вашиот мобилен телефон?

Група момци и девојки од екипата на Базфид инсталираа посебна апликација во своите мобилни за да дознаат колку време трошат со мобилниот телефон.

Резултатите ги шокираа и ги оставија без зборови.

Дали сте размислиле колку време вие залудно трошите на вашиот мобилен?

Најчитани вести