Свет

ВИДЕО: Колумбиската полиција во акција против крадци

ВИДЕО: Колумбиската полиција во акција против крадци

Драматично видео од прво лице беше објавено на Фејсбук од страна на колумбиската полиција, на која се гледа престрелката и апсењето на осомничените во северниот град Баранкила.

Според извештаите на локалната полиција осомничените биле фатени „на дело“, додека вршеле кражба.

Во акцијата четири лица се уапсени.