четврток, 20 октомври 2016  |  Вести денес: 55

ВИДЕО: Конечно ја загуби невиноста, но не очекуваше ваква реакција

seks

Последни вести

Ова младо момче конечно ја загуби невиноста, но секако не очекуваше ваква бурна реакција од страна на неговите пријатели.
Всушност, бидејќи момчето од видеото не успеало на регуларен начин да ја изгуби невиноста, пријателите му платиле проститутка во бордел во Амстердам.
Колку време го чекале овој момент покажува и фактот што тие стоеле пред вратата додека тој не „заврши“ работа.

Најчитани вести