Магазин

ВИДЕО: Конечно снимено она што досега беше невидливо

ВИДЕО: Конечно снимено она што досега беше невидливо

Режисерот Луис Шварцберг ја искористил „тајм лепс“ технологијата за да ни покаже што секојдневно се одвива на планетата Земја, а ние не го гледаме. Најскриените чуда на природата на кои заборавивме.

„Живееме во свет кој е преполн со суптилна и деликатна убавина која е речиси невидлива со човечко око. За да ви го долови тој невидлив свет, Шварцберг користи тајм лепс камера со висока резолуција и микроскопи“.

И вие ќе го промените мислењето за светот и нема да го гледате со исти очи откако ќе го погледнете ова видео…