Магазин

ВИДЕО: Корисни трикови со спајалици

ВИДЕО: Корисни трикови со спајалици

Ако мислевте дека спајалиците служат само за складирање документи, тогаш се лажете!

Во следното видео можете да видите како да го поравите патентот, да ги скриете рамките на прслукот, сами да закачите нараквица, да закачите слика на ѕид и уште голем број други трикови и тоа само со помош на спајалица.

Погледнете го видеото!