Магазин

ВИДЕО: Кралската гарда прегази турист

ВИДЕО: Кралската гарда прегази турист

Кралската гарда буквално избутка турист од патот бидејќи не го ослободил местото каде тие треба да поминат.

Овој маж секако ја научи лекцијата, но на малку погруб начин.

Погледнете…