Магазин

ВИДЕО: Креативна реклама за македонски вина во Канада

ВИДЕО: Креативна реклама за македонски вина во Канада

Во рекламата за вина кои се нудат во Канада, македонските вина се претставени како вкус кој ве враќа во историјата.