Македонија,Политика

ВИДЕО: Крушата под круша паѓа – Стево Пендаровски и неговиот идол

ВИДЕО: Крушата под круша паѓа – Стево Пендаровски и неговиот идол

Два идентични видео записи, но направени во различно време, и со различни актери, ама сепак со исти дејствија.

Всушност, од прилозите се гледа како претседателскиот кандидат на опозицискиот СДСМ, Стево Пендаровски, ја плагира својата кампања со имитирањето на својот идол Бранко Црвенковски.