Свет

ВИДЕО Крвави пресметки помеѓу проруски и проукраински демонстранти

ВИДЕО   Крвави пресметки помеѓу проруски и проукраински демонстранти

Крвава пресметка, во Харков, при судр на група проруски и проукраински демонстранти.

Снимката е емитувана на телевизија „Раша тудеј“, а на неа се гледаат лица со метални прачки кои се пресметуваат низ цел град.