Магазин

ВИДЕО: Куче го чекаше сопственикот осум дена пред болница

ВИДЕО: Куче го чекаше сопственикот осум дена пред болница

Лаури ди Коста од Бразил морал да замине на операција и да остане во болница осум дена. Неговото куче Секо останало пред болницата на паркингот, очекувајќи дека наскоро ќе се пјави. Меѓутоа, Лаури останал во болница осум дена. За тоа веме кучето го храеле болничарите. Осмиот ден кога малку закрепнал, Лаури излегол надвор, каде бил дочекан од неговото милениче. Кутрето започнало да скока од радост и да го лиже по лицето.

Нивната емотивна средба траела неколку минути, а потоа Лаури повторно се вратил во постела, каде ќе остане уште некое време, до целосното закрепнување.