Магазин

ВИДЕО: Куче ја виде газдарицата и падна во несвест од среќа

ВИДЕО: Куче ја виде газдарицата и падна во несвест од среќа

Кутренцето Кејси стана вистински хит на Интернет откако од преголема среќа бидејќи ја гледа својата газдарица загуби свест.

Ребека се вратила дома откако две години поминала во Словенија. Таа клекнала и го повикала кај себе кучето, а тоа полета во нејзината прегратка и започна избезумено да скока по неа.

Кутрото куче во еден момент од преголема возбуда и среќа се онесвести. Ребека на загрижените корисници ја ЈуТјуб им порача дека кучето е добро и дека го однеле на ветеринар кој потврдил дека неговото паѓање во несвест било предизвикано од емоции.