четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 18

ВИДЕО: Куче чисти снег со лопата

kuce

Последни вести

Сме виделе како кучиња носат весници, сме виделе кучиња што водат слепи лица или дури и кучиња што чуваат деца. Но кучиња што чистат снег за нивните сопственици и тоа со лопата, не сте виделе.

А сопственикот на овој лабрадор тврди дека неговото куче се забавува во снегот.

Најчитани вести