понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Видео: Куче кое знае да го користи тоалетот !

kuce

Последни вести

Главна задача на луѓето кои чуваат дома куче е секојдневната прошетка за нивниот домашен миленик да ја заврши нуждата.

Затоа, не би било лошо ако успеете во намерата кучето да го издресирате да го користи вашиот тоалет и нуждата да ја заврши во ВЦ школката.

Добар пример за такво нешто е кучето Барон , кое знае како да го користи тоалетот и со тоа многу му помага на својот газда.

Како Барон се снаоѓа во тоалетот, погледнете во видеото подолу

Најчитани вести