Магазин

ВИДЕО: Кучето сака бебето постојано да е чисто!

ВИДЕО: Кучето сака бебето постојано да е чисто!

Добро познато ни е дека кучињата најголема љубов чувствуваат за најмалките во семејството. Кучето од оваа видео снимка реши својата љубов да ја докаже со бакнежи.

Малиот Елиот и кучето женка Гема навистина се сакаат и постојано се заедно. Мајката на Елиот пак често ги фотографира и снима.

Таа го овековечила и моментот кога Гема решила дека е време да го исчисти Елиот. Слаткото бебе и дозволи, но таа малку го скокоткаше.