Магазин

ВИДЕО: Купил стан од 24 квадрати и го претворил во нешто неверојатно

ВИДЕО: Купил стан од 24 квадрати и го претворил во нешто неверојатно

Кристијан Шалерт ги изненадил сите свои познаници кога купил стан од само 24 квадрати. Кога се вселил, на подот имало само еден стар душек. Станот бил без таван, ѕидовите биле со стара боја и сѐ морало да се поправи. Но, тој точно знаел што сака да направи со ова станче.

Погледнете…