Магазин

ВИДЕО: Лабрадор полуде кога Португалија даде гол

ВИДЕО: Лабрадор полуде кога Португалија даде гол

Лабрадорот од оваа видео снимка кој очигледно навива за Португалија бувално полуде кога неговата репрезентација постигна гол.

Снимката на која се гледа неверојатната реакција на кучето е само уште еден доказ дека грозницата наречена Светско Првенство во фудбал не ги тресе само луѓето.

Погледнете…