Македонија

ВИДЕО: Латас јавно го покани Заев да гостува во Дневникот на Сител

ВИДЕО: Латас јавно го покани Заев да гостува во Дневникот на Сител

Уредникот на Сител, Драган Павловиќ- Латас јавно го покани лидерот на СДСМ Зоран Заев да гостува во Дневникот на Сител.