Магазин

Видео: Лавица за домашно милениче, гостите едвај извадиле жива глава

Видео: Лавица за домашно милениче, гостите едвај извадиле жива глава

Погледнете ја оваа шокантна снимка и држете се подалеку од дивите животни.

Имено, еден брачен пар, наместо куче или маче за домашно милениче чуваат лавица. За тоа колку е опасно ова животно да се чува во цивилизациски услови ќе ви каже овој сведок, кого лавицата изненадно го нападнала, а сопственичката едвај успеала да го одвои несреѓниот човек.

Погледнете како овој човек поминал.