Спорт

ВИДЕО: Лазаров помеѓу најдобрите пеналџии

ВИДЕО: Лазаров помеѓу најдобрите пеналџии

Кога се во прашање листите на најдобрите во ракометот, речиси и да нема такво нешто кое може да помине без Кире Лазаров.

Најдобриот македонски ракометар Кире Лазаров е во друштво и на најдобрите пеналџии.