Магазин

ВИДЕО: Лесно и брзо: Исплетете шал со помош на картонска кутија

ВИДЕО: Лесно и брзо: Исплетете шал со помош на картонска кутија

Доколку не знаете да плетете со игли, а сте љубител на топол шал, тогаш послужете се со картонска кутија.

Се што ви треба се две кутии и материјал по ваш избор.

Погледнете ја постапката…