Магазин

ВИДЕО: Летечко доставување пици во Русија

ВИДЕО: Летечко доставување пици во Русија

Летечко доставување на пица во Русија. Сопственикот на ланец пицерии во северна Русија решил да направи нешто интересно за своите клиенти, на што досега никој пртходно не се сетил.

Сега доставувачите нема да заглавуваат во сообраќајниот метеж за некаде да ја однесат нарачаната пица, туку брзо и едноставно по воздушен пат пицата ќе дојде во рацете на оној кој ја нарачал.