Магазин

Видео: Летни фризури за 5 минути

Видео: Летни фризури за 5 минути

Во текот на летото на секоја девојка и жена и е мачно да ги уклучува пеглата за коса или пак фенот за да ја направи својата омилена фризура.

За да не ви паѓа косата на лицето со што дополнително ви се створа жештина, на следново видео можете да видите две фризури кои се погони за секоја прилика, а за нивно правење ви се потребни само вашите прсти, стегачи и малку лак за коса