понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Љубе Бошкоски гарантира смена на името

ljubeBi(1)

Последни вести

Љубе: Мајката останува, е сега мајката да земела презиме придавка северна, јужна, не знам каква никаква, дека тоа врска нема. Тоа да не се секираш, тука тоа ти гарантирам.

Посредникот: И за националност, едноставно граѓани на Републиката.

Љубе: Тоа да не се секираш, тука тоа ти гарантирам.

Посредникот: Едноставно граѓани на Републиката.

Љубе: Така, така. Плус тоа нема поголем патриот од мене, јас сум робувал за Македонија. Јас кога зборам поинаку ме слушаат луѓето него некој лигуш таму кој немал ништо дадено…. Тоа немаш гајле.

ФОТО: Printscreen You Tube

Најчитани вести