Македонија

ВИДЕО: Љубе Бошкоски со нечисти пари финансира кампања

ВИДЕО: Љубе Бошкоски со нечисти пари финансира кампања

Љубе: Сега во шест ипол треба да бидам во, не во седум ипол треба да бидам во Штип во студио

Посредникот: Ааа во Штип

Љубе: Директно одам на митинг

Посредникот: Што друго сакав да ти кажам, овие катастрофа се. Овие се катастрофа. И ќе изгубат скрос, а?

Љубе: Скрос. Не бе и од мене, малку и од СДС, ама повеќе и од мене. Повеќе од мене брат ќе изгубат. Лом ги правам на терен.

Посредникот: Така, така

Љубе: Да, да, да, само да видиш, сега со парите кога ќе имаме ние да ги платиме и другите медиуми да можам да се рекламирам на Сител, на Tелма, на А1, ќе ставам еден човек од нив една новинарка што ја води емисијата Индекс

Посредникот: Аха

Љубе: Најверојатно. Таа Велија ми ја препорачува

Посредникот: Аха, аха

Љубе:  И да биде на второ место во 4 та изборна единица. Со тоа на А1 минимално ќе им платиме на А1. Иначе тие се најскапи нели, во минутажа.

ФОТО: Printscreen You Tube