петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

ВИДЕО: Љубе Бошкоски зема пари за промена на името

ljubeBi(1)

Последни вести

Љубе: Брат ништо, јас сега имам интервју

Посредникот: Јас ќе те чекам, утре ќе збориме повеќе. Слушај сега, јас направив, јас за една недела точно ќе ти ги дадам СЕДУМДЕСЕТ…

Љубе:  Добро

Посредникот: Седумдесет илјади. И другите како ќе ги сакаш, постепено?

Љубе: Како ќе оди кампањата, така

Посредникот: Така, ќе ми кажуваш ти, ќе ми кажуваш ти, ќе ја правиме така.

Љубе: Најважно да можам да замислам дека ќе имам.

Посредникот: За недела дена толку.

Љубе: Па не.

Посредникот: Колку?

Љубе: Па пола од тоа ако може на овие денови ќе биде топ

Посредникот: За добар ден што викаат, со арно нека бие и со крстот нека ти помогни

Љубе: Фала ти брат

Љубе: Овде колку има десетка

Посредникот: Десетка

Љубе: Добро брат, фала ти многу


ФОТО: Printscreen You Tube

Најчитани вести