Магазин

ВИДЕО: Љубоморен Црногорец стана хит во Регионот!

ВИДЕО: Љубоморен Црногорец стана хит во Регионот!

Овој љубоморен Црногорец и неговата изјава станаа хит во Регионот. Ова видео што се појави на социјалните мрежи ја покажува анкетата на една телевизија во која налетуваат на еден Црногорец и неговата девојка и ги прашуваат каде ќе одат за Нова година.

Сепак, неговиот одговор во кој вели дека тој ја слави само Стара Нова Година не беше толку интересен. Интересно стана кога новинарката истото прашање го постави на неговата девојка па овој Црногорец стана љубоморен и рече:

Таа нема да оди никаде!

Девојката, што да прави се сложи со ставот на нејзиното момче и тргна по него.