Магазин

ВИДЕО: Љубовта буквално и е испишана во окото!

ВИДЕО: Љубовта буквално и е испишана во окото!

Љубовта се гледа по погледот, но на оваа жена љубовта буквално и ја пишува во очите.

Англискиот збор љубов на оваа жена и е испишан во белката од окото, доколку не забележавте веднаш стопирајте го видеото на шестата секунда.

Погледнете…