Магазин

ВИДЕО: Лондон во иднината

ВИДЕО: Лондон во иднината

Познатиот архитект Сем Мартин предложи проект наречен SkyCycle кој претставува автопат за велосипеди со цел да го олесни транспортот и намали емисиите на стаклена градина во оваа светска метропола.

Овој проект е претставен за да се зголеми квалитетот на живот во Лондон и да се охрабри нова генерација на велосипедисти да излезат на улиците на Лондон.