Македонија

ВИДЕО: Лоповите на СДСМ крадат имот на граѓаните

ВИДЕО: Лоповите на СДСМ крадат имот на граѓаните

Тие украдоа лап-топ од канцеларијата на претседателот Ѓорѓе Иванов и со тоа се пофалија на социјалните мрежи. Народната канцеларија на Иванов е имот на македонските граѓани. Хулиганите на СДСМ крадеа од нив.

Поканата за присуство на овој насилен протест до членовите на СДСМ ја испрати Саша Богдановиќ, директор на Паркинзи-Центар и лидер на општинската младина на партијата на Заев.

sasa-pokana-protest

Горд на насилните протести, потоа и самиот се пофали на социјалните мрежи.

sasa-bogdanovik-protesti