Македонија

ВИДЕО: Луксузните вили на уапсените лихвари

ВИДЕО: Луксузните вили на уапсените лихвари

На оваа видео снимка можете да ги погледнете луксузните вили на осомничените лихвари уапсени во акцијата „Чекан“.

Покрај луксузните автомобили вредни илјадници евра тие располагале и со огромен недвижен имот.

Погледнете…