Магазин

ВИДЕО: Мачка направи седум стомачни, па падна во кома

ВИДЕО: Мачка направи седум стомачни, па падна во кома

Голем број луѓе на почетокот на годината се одлучуваат за воведување здрава исхрана, редовни вежби и избегнување алкохол, а по се изгледа на истото се одлучи и оваа мачка.

Погледнете како оваа мачка со цела сила се труди да направи неколку стомачни. Дека навистина е вешта во тоа докажува и самото видео во кое таа успева да направи дури седум стомачни пред да падне во кома.

Погледнете го видеото!