Магазин

ВИДЕО: Мачка патриот – став мирно на руската химна

ВИДЕО: Мачка патриот – став мирно на руската химна

Мачката од оваа видео или е патриот во душа или пак сопственикот ја има совршено издресирано.

Штом ќе ја чуе химната на својата татковина Русија, оваа бело маче со крупни очи веднаш застанува во став мирно и така ја слуша целата мелодија.