Спорт

ВИДЕО: Мајк Скот зборува македонски, Антиќ му е учител

ВИДЕО: Мајк Скот зборува македонски, Антиќ му е учител

Првиот Македонец кој некогаш играл во НБА лигата, Перо Антиќ, го учи неговиот соиграч, Мајк Скот, од тимот на Атланта Хоукс да зборува македонски.

Погледнете го видеото!