Свет

ВИДЕО: Мајка и ја отсекла главата на својата тримесечна ќерка

ВИДЕО: Мајка и ја отсекла главата на својата тримесечна ќерка

Американската полиција ја приведе дваесетгодишната Дезија Воткинс од Синсинати, која на брутален начин ја убила својата тримесечна ќерка.

Како што пишуваат американските медиуми мајката му ја отсекла глава на бебето. Соседите на мајката велат дека се шокирани од злосторството.

-Сметам дека никој при здрава свест нема да направи такво нешто – рекол еден сосед.