Магазин

Видео: Мајка во Бразил го оставила бебето на тротоар и избегала

Видео: Мајка во Бразил го оставила бебето на тротоар и избегала

Шокантна видео снимка се појави на интернет во која една мајка од Бразил го остава само што роденото бебе на улица и бега.

Бебето поминало дури 12 часа само додека да не е пронајдено од случаен минувач. За среќа тоа е во одлична состојба.