Балкан

ВИДЕО: Мајката на Стефан ја дознава лошата вест…

ВИДЕО: Мајката на Стефан ја дознава лошата вест…

Тажната вест на својата мајка ја соопштува братчето на Стефан.

Во моментот кога мајката на Стефан дава изјава за српски Курир, тие дознаваат за смрта на својот син.

Дванаесет годишниот Стефан Илиќ денес беше пронајден мртов во канал.

Стефан исчезна во саботата околу пладне во Србија.