ТОП,Свет

ВИДЕО: Македонци кои живеат во Минхен сведочат за нападот

ВИДЕО: Македонци кои живеат во Минхен сведочат за нападот

Македонци кои живеат и работат во Минхен. каде владее вистински хаос и паника сведочат за денешниот напад. Велат дека полицијата забранила движење надвор, летаат хеликоптери и се слушаат сирени на брза помош.

Германските власти преку медиумите најавиле дека во текот на ноќта можно е да се случат нови напади. Даниел Богатинов сведочи за Канал 5. Повеќе во видеото.