понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 5

ВИДЕО: Македонија е икона на Балканот, црква на Европа, манастир на светот!

Македонскиот народ вечерва е сплотен на собирот на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

temelkovski-640

Поврзани вести

Македонскиот народ вечерва е сплотен на собирот на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

Многу љубов за Македонија, патриотски песни и громогласни аплаузи, како и низа говори кои испраќаат моќни пораки.

Над 60.000 луѓе ги поздравија говорите на членовите на ГДОМ.

Моќниот говор на актерот Петар Темелковски за миг ја замолкна толпата народ која ја прими силната порака која ниту едно македонско срце не остави рамнодушно.

Најчитани вести